duminică, 24 aprilie 2011

Ce afacere sa-ti faci ca sa produci bani in criza!

Indiferent daca este criza sau nu, aparatele electrocasnice, masinile, obiecte casnice, incaltamintea, etc., se strica vrand-nevrand si trebuie reparate. Un astfel de tip de afacere merge cu atat mai mult in timp de criza, deoarece in vremuri bune oamenii si-ar putea permite sa inlocuiasca obiectele stricate cu unele noi. Dar pe vremuri grele reparatia este mai avantajoasa deoarece costa mai putin decat inlocuirea produsului.

Criza financiara pe care o traversam ii obliga pe cei mai multi sa taie cheltuielile, sa caute produse cu preturi mai mici si sa amane achizitiile costisitoare. Drept urmare, se dezvolta un nou tip de afaceri, care vin in intampinarea noilor nevoi ale consumatorilor. In acest fel, criza poate fi o oportunitate pentru antreprenorii care urmaresc evolutia pietei.


Daca vrei sa investesti in aceasta perioada tulbure din punct de vedere economic si te intereseaza  o afacere pe termen lung, care sa-ti aduca profituri decente si in mod constant , si nu cauti imbogatirea peste noapte, consultantii au cateva sugestii.

    * Servicii/reparatii
    * Magazinele cu pret unic
    * Produsele de lux
    * Agroturismul
    * Recuperarea datoriilor
    * Firmele de servicii funerare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu