vineri, 15 aprilie 2011

Cinci idei stupide care au generat milioane de dolari

Printre afacerile atipice propuse, se numara pietre pe post de "animale de companie", pagina de internet de un milion de dolari, cartuse reumplute de pustnici, carti de joc vandute online si o casuta postala pentru Mos Craciun.


Ideea suna stupid, dar a atras vanzari geniale. Pietre pe post de "animale de companie". Un designer din California, Gary Dahl, a comercializat asemenea pietre la 3,95 de dolari bucata, incepand cu anul 1957. In mod bizar, Dahl a castigat milioane de dolari din vanzarea pietrelor in cauza, scriu cei de la entrepreneursforchange.com, citati de incont.ro.

In 2005, Alex Tew, un tanar de 21 de ani, a cumparat un site si a reusit sa vanda fiecare pixel de pe homepage cu un dolar. Astfel a castigat primul milion de dolari, cat sa-i ajunga o viata.

Tehnologia si credinta merg mana-n mana. Calugarii de la manastirea Cisterian Abbey din Monroe County au ramas in "pana de tus" la imprimanta. Preturile din zona erau prea mari, asa ca au luat hotararea dumnezeiasca de a-si deschide ei insisi un magazin de reincarcare a cartuselor inkjet. Intr-un singur an, au castigat 2,5 milioane de dolari din reumplerea cartuselor de imprimante.

Phil Blank, un instructor de sala din SUA, a vandut pachete de carti de joc, pe care erau ilustrate diverse exercitii fizice. Intr-un an de la lansare, afacerea a generat 4,7 milioane de dolari.

Byron Reese, un pustiulache din Alaska, a inchiriat o casuta postala si apoi a perceput cate 10 dolari de la parinti pentru a expedia scrisori copiilor "din partea lui Mos Craciun". Copilul a trimis peste 275.000 de scrisori intr-un singur an.

Ai vreo idee stranie, care ar putea aduce un venit? Nu ezita sa o pui in practica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu